Vår familj blir avlastade med städservice i Norrtälje

Vår familj blir avlastade med städservice i Norrtälje

Hejsan på er!

Hoppas ni har en härlig dag i solen. Idag när jag kommer hem så vet jag att jag har ett nystädat hus att komma hem till vilket är så härligt. Vi valde nämligen för ett tag sedan att anlita städservice för att få avlastning med vår veckostädning. Vi fick tag på en firma med städservice i Norrtälje som hjälper oss nu en gång i veckan och det är superhärligt. Jag känner verkligen att detta är en investering för att det gör att jag får mer tid och energi till annat. Dessutom är de så trevliga på den här firman att det liksom känns bra att stötta deras företag.

Jag talar gärna gott om de och rekommenderar de vidare och så får jag ett skinande rent hem en gång i veckan, det är en väldigt bra win win-situation tycker jag. Jag vet att konkurrensen är ganska hård men samtidigt är det stor efterfrågan för de har mycket att göra och man ser ju många firmabilar med olika städservice. Jag tror att fler och fler kommer på fördelar med att anlita någon att ta hand om sitt städ. Innan var det kanske mest företag som anlitade städfirmor för att göra kontorsstädning och lokalvård av olika slag. Nu är det många jag känner som har hjälp av någon städservice antingen i form av veckostädning eller flyttstädning.

?Det är i alla fall väldigt härligt att komma hem på fredag eftermiddag och så är det så rent och fräscht, det luktar alltid så gott. Nu är det inte så att vi har det särskilt stökigt och smutsigt i vanliga fall heller eftersom jag tycker om att ha det fint. Men just därför märker jag också hur mycket tid jag sparar på att överlåta veckostädningen åt någon annan. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.