Jag bjöd med min mamma på spa

Jag bjöd med min mamma på spa

God morgon, god morgon. Varmt välkommen ska du vara hit till min blogg för ännu ett inlägg. Tanken med dagens inlägg är att berätta för er om när jag och min mamma var på spa i Alvesta, jag bjöd med henne till företaget Eco Klinik Wislanda för några timmars avslappning.

För några veckor sedan, när min mamma fyllde år, gav jag henne en upplevelse i födelsedagspresent. Då jag vet att hon älskar spa och att slappna av kändes det som den optimala presenten till henne. Precis som jag hade trott älskade hon presenten jag gav henne. Hon fick själv välja vilken dag som kändes bäst för henne, vilket var en dag förra veckan. Vi gick tillsammans till detta spa i Alvesta för att kunna slappna av helt och varva ner från föregående stress. När vi kom dit blev vi väl bemötta av personalen och fick all den informationen vi behövde ha under dagens gång. Både jag och mamma trivdes där som fisken i vattnet, det var precis vad vi båda behövde. Vi hade en riktigt bra upplevelse, det finns verkligen ingenting att klaga över. Den dagen gjorde att vi kunde koppla bort från den stressiga vardagen, efter vår vistelse kunde vi dessutom ta med lugnet hem. Jag börjar nu fundera på varför jag inte tar mig tiden att gå på spa oftare, det är ju trots allt väldigt härligt och i vissa fall även behövligt. Ifall någon av er funderar på att gå på spa i Alvesta kan jag verkligen rekommendera er att gå till Eco Klinik Wislanda, där kommer ni verkligen kunna slappna av på riktigt.


Kommentarer är stängda.