Fotograf i Hedemora ska ta våra familjefoton

Fotograf i Hedemora ska ta våra familjefoton

Hej på er alla fina följare

Idag vill jag berätta att jag har fått kontakt med en fotograf i Hedemora som ska ta familjefoto på våra barn. Vi har tänkt ett litet tag på att vi skulle vilja ha en professionell fotograf som kan ta foton som vi kan förstora och rama in. Det blir fint att ha som tavlor men också att kunna ge bort till våra föräldrar, barnens mor- och farföräldrar.

Jag har lite idéer på hur och var jag vill att fotona ska tas och sen vill jag gärna ta in hennes expertis som fotograf. Vi bor ganska idylliskt i Hedemora nära en liten sjö så det kommer nog bli att vi arrangerar något fint där. Jag tar ju mycket foton men detta är ju ändå något annorlunda. Det är ju sällan som barnen är riktigt stilla men det ska ändå bli roligt och mysigt tycker jag, jag vet ju att hon tar mycket bilder på barnfamiljer så hon är nog van och har mycket tålamod. Jag har också mycket tålamod så det ska nog gå bra.

Min man är lite mer undrande hur det här ska gå, men tycker också att det ska bli kul. Vi har nu tre barn och en hund så även lilla Viktor ska få lov att vara med på några av korten om vi får ihop det. Det fotot kommer vi i så fall att spara själva och även framkalla så att alla barnen har varsitt i sina rum. Men det fotot vi väljer att förstora och ge till våra föräldrar tänker vi att då behöver nog inte hunden vara med, de har ju inte samma relation till honom även om han nu är med oss på alla kalas och familjeträffar. Hoppas ni har en fin dag och jag får berätta efteråt hur det gick. Kram!


Kommentarer är stängda.