Bra alternativ för hela familjen

Bra alternativ för hela familjen

God förmiddag gott folk och varmt välkomna ska ni vara hit till min blogg för ett nytt inlägg. Såhär mitt i veckan tänkte jag skriva om ett besök hos Matverket Bistro, vilket är en restaurang i Ljungby. Jag besökte dem förra veckan tillsammans med min familj när vi skulle fira att min son har fått en befordran på sitt jobb.

Jag och min familj har som tradition att gå ut och äta på restaurang när vi vill fira något speciellt, vare sig det handlar om jobbet, skolan eller något annat mål man har i livet. Vi tycker att det blir ett intimt firande som har blivit speciellt för oss, därför fortsätter vi att göra det. Det blir även speciellt för att vi vanligtvis inte går ut och äter på restaurang, vi gör det bara när vi ska fira något. Den här gången besökte vi denna restaurang i Ljungby, vilket var min sons egna val. Eftersom det var honom och hans befordran vi firade fick han äran att välja vilken restaurang vi skulle äta på. Då min dotter är glutenintolerant var det här ett riktigt bra val av restaurang, de hade många olika alternativ som hon kunde välja mellan. Vanligtvis brukar det vara lite svårt för henne att äta ute då en del restauranger inte tänker på det och inte har så många glutenfria alternativ. I övrigt var denna restaurang i Ljungby helt underbar, man fick en mysig känsla direkt när man kom in i restaurangen. Utöver det var personalen även väldigt trevlig, de såg till att vi fick en bra service under hela vårt besök. Det tillsammans med den goda maten vi fick serverad blev besöket hos dem väldigt lyckat, firandet blev toppen och vi hade inte kunnat önska oss en bättre plats att fira min sons befordran. Jag kommer definitivt besöka den här restaurangen igen, vilket jag tror hela min familj håller med om.


Kommentarer är stängda.